Suoraan sisältöön
21.5.2021 klo 18.00
Päivärinteentie 10, 58180 Enonkoski
Lähde: Tapahtumat.visitsavonlinna.fi

Äänimatka
21.5 2021 Olo Centre

Äänimatka johdattaa kokijansa sisälle kolmiulotteiseen äänimaisemaan, joka koostuu erilaisista luonnon äänistä ja akustisesta musiikista. Kehoa ja mieltä rentouttava kokemus lisää itsetuntemusta ja yhteyttä omaan kehoon. Kokemusta syventää silmien päälle laitettava maski, joka mahdollistaa täydellisen pimeän tilan myös silmät auki.

Somaattisen Äänimatkan ovat kehittäneet Catarina Brazão and Markus Pesonen osana Acoustic Body® -konseptia, joka yhdistää somaattisen kasvatuksen, ekopsykologian ja äänen voiman auttaen ihmisiä löytämään uudelleen yhteyden luontoon niin sisällään kuin ympärillään.

OSALLISTUJAPALAUTTEITA

”Kiitos vielä ihanasta äänimatkasta. Matka oli minulle erittäin voimakas ja syvä. Pimennysside silmillä tehosti kokemusta ja kuuloaistiin keskittymistä ja tuntui tärkeältä osalta. Menin matkan aikana syvälle itseeni ja sen avulla minulle oli mahdollista kuulla sisäistä tilaani, huomata miten minulla oikeastaan menee. Tunsin myös syvää rakkautta ja arvostusta itseäni kohtaan ja se tuntui koskettavalta.” — Veera.

”Antoi kyllä ajattelemista tämä kokemus. On rönsynnyt hyviin keskusteluihin ihmisten kanssa ja somistanut arkea. Äänimatkana kokemus oli kaunis.” — Milla ja Heikki

“Omaa kokemusta kuvaisin sanalla meditatiivinen, menin tuon esityksen aikana aika syvälle. Todella vaikuttava esitys äänentoistollisesti, hämmästyttävän luonnollinen äänimaisema tuossa saatiin aikaan vaikka huone ei akustiselta kannalta ollut erityisen hyvä.” — Jyrki

Ohjelma:
18:00 Päivällinen
19:30 Äänimatka
21:00 Iltatee

Ohjaajista:

Catarina Brazão on somaattinen kouluttaja, kurssi johtaja ja intohimoinen luonnonystävä. Hänellä on sosiaalityön tutkinto mielenterveyden alalta ja yli 15 vuoden kokemus niin yksilöiden kuin ryhmien ohjaamisesta. Hän on tutkinut laajasti sukupuoleen ja yhteiskuntaan liittyviä kysymyksiä sekä alkuperäiskansoja. Nykyään hän toteuttaa eri puolilla Eurooppaa erilaisia työpajoja, kursseja ja ohjelmia, joiden tarkoituksena on tukea ihmisiä löytämään ainutlaatuinen ja autenttinen oma itsensä.

Markus Pesonen on säveltäjä, muusikko ja multimediataiteilija, joka toimii laaja-alaisesti musiikin, äänen ja kuuntelun parissa. Hän luo elämyksellisiä äänimatkoja, joissa alkuperäiseen musiikkiin yhdistyvät kenttä-äänitykset luonnosta. Markuksella on musiikin maisterin tutkinto ja säveltäjän diplomi Rytmisestä musiikkikonservatoriosta Kööpenhaminassa, mutta kyltymätön uteliaisuus on saanut hänet tutkimaan yli taiteen ja tieteen rajojen.

Osallistumismaksu:

Äänimatka 35 € (Maksetaan ennakkoon)

Päivällinen ja iltatee 35 € (Maksetaan paikan päällä)

Ilmoittautuminen ennakkoon. Paikkoja rajoitetusti.