Suoraan sisältöön

Savonlinnan Seudun Matkailu Oy/Visit Savonlinna Saimaa Lautasella hanke kutsuu alueen taide-, kulttuuri-, matkailu- ja ravintola-alan sekä ruoka-alan toimijat pikatreffeille tutustumaan toisiinsa ja ideoimaan yhteisiä tapahtumia ja muuta yhteistyötä.

Pikatreffit ovat tilaisuus lähteä hakemaan kumppaneita ja esitellä omaa osaamista ja yritystoimintaa alueemme muille toimijoille. Illan aikana ideoidaan yhdessä muitten alojen toimijoiden kanssa yhteistyötä ja aivan uudenlaisia tapahtumakonsepteja, joissa yhdistyvät ruoka ja taide. Tarjolla on paitsi pientä purtavaa, myös ajankohtaista tietoa Taste Saimaa -verkostoon liittymisestä ja Saimaa Region of Gastronomy -juhlavuodesta 2024.

Ensimmäiset Pikatreffit järjestettiin viime marraskuussa Kulttuurikellarilla ja tapahtumalle toivottiin kovasti jatkoa. Nyt tapahtumia järjestetään Savonlinnassa, Savonrannalla, Punkaharjulla, Enonkoskella, Rantasalmella, Sulkavalla sekä Kesälahdella. Osallistua voi vaikka kaikkiin tilaisuuksiin. Lisätietoa, paikat, ajankohdat ja ilmoittautumislinkki täältä.

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia, mutta vaativat ilmoittautumisen. Kutsua saa mielellään jakaa eteenpäin.

Tilaisuudet järjestää Saimaa lautasella -hanke

Lisätietoja antaa Anu Ahlström, puh. 050 3457295, s-posti: anu@visitsavonlinna.fi