Suoraan sisältöön

Sinulle tarpeeton voi olla toiselle ikkuna maailmaan. Keräämme lokakuun ajan poistettuja ja poistuvia yhteydenpitolaitteita (kännykät, tabletit, tietokoneet) puhdistettavaksi ja lainattavaksi tarvitsijoille.

Kaikki laitteet puhdistetaan ammattimaisesti (sisäisesti ja ulkoisesti) OfiicePRO Finland Oy:n toimesta ja jaetaan tarvitsijoille sote-, potilas- ja lastensuojelualan yhdistysten sekä seurakuntien kautta.

Lahjoita laitteesi ENONKOSKELLA kirjastossa (osoite Kirkkotie 1, aukioloajat ma, ke ja pe klo 9-15 sekä ti ja to klo 12-18) olevaan keräyspisteeseen. Kaikki Enonkoskella kerätyt laitteet kierrätetään uusiokäyttöön Enonkosken alueelle.

Lisätietoja Yhdessä laitteet kiertoon toiminnasta puh. 044 741 9820.

Keräys on osa Yhdessä Itä-Savossa-hanketta, jota hallinnoi Savonlinnan seudun Kolomonen ry. Yhdessä Itä-Savossa -hankkeen tavoitteena on auttaa ja tukea Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan asukkaita sekä yhdistyksiä, yrityksiä ja muita yhteisöjä koronavirusepidemian aiheuttamien poikkeusolojen yli. Lisäksi tuetaan turvallista siirtymistä epidemian jälkeiseen aikaan. Hankkeessa mukana ovat Enonkoski, Rantasalmi, Sulkava, Savonlinna, Itä-Savon sairaanhoitopiiri Sosteri, Savonlinnan seurakunta. Hanketta rahoittaa Euroopan Unioini ja Ely-keskus.