Suoraan sisältöön

Palveluopas ikääntyneille enonkoskelaisille on julkaistu. Opas lähetetään jokaiselle 65 v. täyttäneelle kotiin kirjeellä.

Muistutuksena, että Kyllikki Östringin testamenttivaroista jaettavien palvelusetelien jakaminen 75 vuotta täyttäneille enonkoskelaisille jatkuu. Seteli on tarkoitettu käytettäväksi enonkoskelaisissa yrityksissä tai yhteisöissä, jotka ovat rekisteröityneet palvelusetelin tuottajaksi. Setelin liitteenä on tiedot niistä yrityksistä/yhteisöistä, joista palvelua voit itsellesi Enonkoskella ostaa.

Palvelusetelin voit noutaa henkilökohtaisesti henkilötodistusta vastaan Enonkosken kunnanvirastolta ma-pe klo 9–15, osoite Enonkoskentie 3T, 58175 Enonkoski. Mikäli et itse pysty noutamaan palveluseteliä, tulee Sinun valtuuttaa asioitasi hoitava henkilö vastaanottamaan palveluseteli puolestasi. Palveluseteli on aina henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa toiselle henkilölle, ei edes oman perheen sisällä (esim. puoliso).

Ikäihmisten palveluoppaaseen voit tutustua tästä linkistä Ikäihmisten palveluopas Enonkoski 7.3.2022

Mikäli et itse pysty noutamaan palveluseteliä, voit halutessasi valtuuttaa läheisesi/asioiden hoitajasi hakemaan palvelusetelin puolestasi vapaamuotoisella valtakirjalla tai tulostamalla ja täyttämällä tämän lomakkeen Valtakirja palveluseteleiden noutamiseen 9.3.2022 Valtakirjaa on saatavilla myös paperisena versiona kunnanvirastolta.