Suoraan sisältöön

Itä-Savon Uusyrityskeskus ja SavonLuotsi Leader ry palvelevat kunnanvirastolla kerran kuukaudessa. Palvelut saatavissa ilman ajanvarausta. Paikalla Uusyrityskeskuksen yritysvalmentaja ja Savon LuotsiLeaderin hankeneuvoja. Tarjolla tietoa ja opastusta yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen sekä hankkeiden rahoitukseen.

Vuonna 2023

Ke 13.12.23 – Glögitarjoilu!

Vuonna 2024

Ti 23.1.24
Ti 20.2.24
Ti 19.3.24
Ti 23.4.24
Ti 21.5.24

Itä-Savon Uusyrityskeskuksen yritysvalmentajat:

Katja Remes
Toimitusjohtaja, Yritysvalmentaja | CEO, Business Coach

Aloittavien yrittäjien neuvonta, omistajanvaihdosneuvonta ja Rebuild Business-palvelut.

Puh. 044 417 4960

katja.remes@savonlinna.fi

Pekka Turunen
Yritysvalmentaja | Business Coach

Aloittavien yrittäjien neuvonta, omistajanvaihdosneuvonta ja Rebuild Business-palvelut

pekka.turunen@savonlinna.fi

SavonLuotsi Leader Ry paikallinen yritys- ja yhdistysrahoittaja

SavoLuotsi Leader on paikallinen leader yhdistys, jolla on useita tukimuotoja yrittäjille, yhdistyksille, maatalouksille, sekä yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Kirsi Blomberg
hankeneuvoja, SavonLuotsi Leader ry
puh. 044 732 0703

Apua, rahoitusta ja neuvoja yrityksille – kootut linkit:

Työ- ja elinkeinoministeriön koottuja toimintaohjeita

Itä-Savon Uusyrityskeskus

Itä-Savon Uusyrityskeskus (ISUYK) auttaa ja neuvoo asiakkaitaan kehittämään yritysideaansa, jotta yrityksellä olisi mahdollisimman hyvät edellytykset kannattavaan toimintaan. Palvelun kohderyhminä ovat perustettavat ja 0-3 vuotta toimineet yritykset. ISUYK palvelee myös yritysten omistajanvaihdostilanteissa niin luopujan kun jatkajan apuna. Palvelu on maksutonta.

uusyrityskeskus(at)savonlinna.fi

Yritystulkki

Yritystulkin selkeällä opastuksella, hyvillä neuvoilla ja käytännöllisillä työkaluilla voit kehittää yritystoimintaasi tai suunnitella yrityksen perustamista.
Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat yrityksen arkirutiineiden ja liikesuhteiden hoidossa. Lisäksi Yritystulkista löytyvät työkirjat markkinoinnin ja myynnin suunnitteluun. Palvelu on ilmainen.

ELY:n elinkeinopodcasteja kuunneltavaksi

ELYnvoimaa podcastit käsittelevät elinvoimatekijöitä Etelä-Savon kontekstissa. Alla on jakso kolme, kaikki jaksot löydät täältä.

Yritysrahoitus liiketoiminnan kasvun edistäjänä

Rahaa tulee yrityksiin ovista ja ikkunoista, mutta mitä se vaatii yritykseltä itseltään? ELYnvoimaa -podcastissa ELY-keskuksen asiantuntijat Kristiina Laatikainen ja Jarkko Rautio avaavat yritysrahoituksen vaikuttavuutta. #yritysrahoitus #investointi