Suoraan sisältöön
Ilmianna aito kohtaaja 1.10.-30.11.2024 välisenä aikana, me palkitsemme heidät kunniakirjoilla! 🤩
👉 Tee ilmianto täällä: link.webropol.com/s/aitokohtaaja2024
❤️ Aito kohtaaja kuuntelee, kunnioittaa, pysähtyy, kannustaa ja luottaa. Aito kohtaaja voi olla kuka tahansa tärkeä ammattilainen lapsiperheen elämästä ja arjesta, esim. sotepalveluista, varhaiskasvatuksesta, koulusta, kerhoista ja harrastustoiminnasta. Aito kohtaaja -kampanja on osa Etelä-Savon perhekeskustoimintaa, joten aito kohtaaja voi työskennellä tai olla vapaaehtoisena missä organisaatiossa tahansa.
👉 Kunniakirjan saajien nimet julkaistaan täällä: etelasavonha.fi/aitokohtaaja

 

Etelä-Savon perhekeskuksen Aito kohtaaja -kampanjassa etsitään ja palkitaan ammattilaisia, jotka ovat omalla ammattitaidollaan ja olemuksellaan kohdanneet alueen lapsiperheitä aidosti. Aidon kohtaajan kriteerit ovat erityinen kunnioittaminen, luottamus, pysähtyminen ja kannustaminen.

Etelä-Savon perhekeskuskoordinaattori Hanna Kokkosen mukaan kampanjalla halutaan lisätä asukkaiden osallisuutta ja nostaa alueellamme tehtävää hyvää työtä esille.

  • Kampanja koskettaa kaikkia eteläsavolaisia ja aito kohtaaja voi olla kuka tahansa tärkeä ammattilainen lapsiperheen elämästä ja arjesta, esim. sotepalveluista, varhaiskasvatuksesta, koulusta, kerhoista ja harrastustoiminnasta, Kokkonen kertoo.