Suoraan sisältöön

Elinkeinoelämä

Enonkoski on aktiivinen vireä kunta, jossa on hyvät edellytykset yrittää ja menestyä. Kunnan elinkeinotoiminnan kehittämisestä vastaa elinvoimakoordinaattori yhdessä kunnanjohtajan kanssa.

Elinvoimaa ylläpidetään erilaisten kehityshankkeiden ja markkinoinnin keinoin sekä luomalla ja ylläpitämällä verkostoja monenlaisten toimijoiden kanssa. Yrittäjien tukena uran alkuvaiheessa sekä muissa yrittäjyyden vaiheissa on Itä-Savon Uusyrityskeskus. Lue lisää elinkeinotoimesta

Enonkoskelaisten yritysten yhteystiedot löytyvät Savonlinnan seudun yritys- ja palveluhakemistosta. Siirry hakemistoon

Vapaat tilat ja tontit löytyvät enonkoski.fi/kiinteistot-sivustolta.

 

Apua, rahoitusta ja neuvoja yrityksille – kootut linkit:

Työ- ja elinkeinoministeriön koottuja toimintaohjeita

 

Yrityksille apua ja rahoitusta koronavirustilanteessa

Itä-Savon uusyrityskeskus

Itä-Savon Uusyrityskeskus (ISUYK) auttaa ja neuvoo asiakkaitaan kehittämään yritysideaansa, jotta yrityksellä olisi mahdollisimman hyvät edellytykset kannattavaan toimintaan. Palvelun kohderyhminä ovat perustettavat ja 0-3 vuotta toimineet yritykset. ISUYK palvelee myös yritysten omistajanvaihdostilanteissa niin luopujan kun jatkajan apuna. Palvelu on maksutonta.

uusyrityskeskus(at)savonlinna.fi

Yritystulkki

Yritystulkin selkeällä opastuksella, hyvillä neuvoilla ja käytännöllisillä työkaluilla voit kehittää yritystoimintaasi tai suunnitella yrityksen perustamista.
Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat yrityksen arkirutiineiden ja liikesuhteiden hoidossa. Lisäksi Yritystulkista löytyvät työkirjat markkinoinnin ja myynnin suunnitteluun. Palvelu on ilmainen.

ELY:n elinkeinopodcasteja kuunneltavaksi

ELYnvoimaa podcastit käsittelevät elinvoimatekijöitä Etelä-Savon kontekstissa. Alla on jakso kolme, kaikki jaksot löydät täältä.

Yritysrahoitus liiketoiminnan kasvun edistäjänä

Rahaa tulee yrityksiin ovista ja ikkunoista, mutta mitä se vaatii yritykseltä itseltään? ELYnvoimaa -podcastissa ELY-keskuksen asiantuntijat Kristiina Laatikainen ja Jarkko Rautio avaavat yritysrahoituksen vaikuttavuutta. #yritysrahoitus #investointi