Suoraan sisältöön

Enonkosken 140 v. Juhlalehti

Juhlavuoden kunniaksi Enonkosken kunnan Juhlalehteä julkaistaan kolme kertaa; alkuvuodesta, keväällä ja syksyllä.

Ensimmäisessä julkaisussa on tietoa mm. alkuvuoden tapahtumatarjonnasta, vieraskynässä saamme lukea Kulttuuriosuuskunta Vehrän Kiti Häkkisen enonkoskelaisesta sielunmaisemasta ja Eini Venäläinen-Turtiaisen tarinan Lyytistä. Lehdestä löytyvät myös puuhasivut, tietoa kunnan palveluista sekä 140-vuotisjuhlavuoden logo.

Toisessa julkaisussa on tietoa kesän tapahtumista, joista jokaiselle löytyy varmasti jotakin, ”hengästyttävä heinäkuu” kuvastaa hyvin tapahtumatarjonnan laajuutta. Vieraskynässä Antti Rinkisen teksti ”Yhteinen tehdään yhdessä” sekä tuttuun tapaan lehdestä löytyy myös puuhasivut, kylägallup sekä tietoa ulkoliikuntapaikoista ja paljon muuta!

Lehden kolmannessa numerossa on tietoa tulevan syksyn ja alkutalven tapahtumista Enonkoskella. Vieraskynässä kunnallisneuvos Heikki Seppälä kertoo, mikä Enonkoskella on parasta ja saamme lukea enonkoskelaislähtöisten mielenkiintoisten henkilöiden omia kokemuksia Enonkoskesta ja enonkoskelaisuudesta. Kolmannessa numerossa julkaistaan myös viime kevään kirjoituskilpailun toiseksi ja kolmanneksi tulleiden palkitut tekstit. Kylägallupissa kysytään mikä kesässä oli parasta ja mitä odottaa tulevalta syksyltä ja talvelta.

Juhlalehteä on saatavilla paikallisista yrityksistä, kunnanvirastosta, kirjastosta jne.

Juhlalehtiin pääset tutustumaan:

Voit lähettää Juhlalehdestä palautetta sähköpostilla enonkosken.kunta@enonkoski.fi

Lisätietoja antavat: Sanni Montonen, puh. 044 345 3014 tai Minna Laurio puh. 044 345 3012 ja