Suoraan sisältöön

Liikuntapalvelut

Liikuntatoimi järjestää terveyttä ja hyvinvointia edistäviä liikuntapalveluja asiakaslähtöisesti kaikenikäisille kuntalaisille.

Liikuntamahdollisuudet ovat Enonkoskella monipuoliset itsenäiseen sekä ohjattuun liikuntaan. Kunta järjestää maksuttomia ryhmäliikuntoja kuntalaisille sekä liikuntakerhoja ja -kokeiluja lapsille. Enonkoski tarjoaa upeat maisemat, joihin pääset tutustumaan luontopoluilta ja nuotiopaikoilta.Tutustu tästä myös erilaisiin ulkoliikuntapaikkoihin.

Kunta mahdollistaa liikuntatalon liikuntasalin maksuttoman käytön sen varanneille (.Salivaraukset 2023-2024 ). Sisäliikuntaa järjestetään myös Enonkosken alakoulun salissa ja liikuntatalolla on myös laadukas kuntosali.

Voit katsoa liikuntapaikkoja Lipas.fi palvelusta tai Enonkosken sivuilta löytyvästä karttapalvelusta. Karttapalvelusta voit valita suoraan Liikuntapaikat – Lipas.

Ajankohtaista tietoa löydät myös seuraamalla liikuntapalveluiden Facebook-sivua.

AJANKOHTAISET NYT

Ensilumenlatu Tanhuvaarassa

4.11 aukeaa ensilumenlatu Tanhuvaarassa ja enonkoskelaiset pääsevät käyttämään tätä palvelua! Korttia pystyy hyödyntämään samaan aikaan kaksi käyttäjää. Käyttäminen onnistuu ilmoittamalla itsensä Tanhuvaaran vastaanotossa.

Liikuntasalin vuorot:

Salivaraukset 23-24

Ota yhteyttä

Liikunnanohjaaja-Nuorisotyöntekijä Vili Muhonen

  • Puhelinnumero 044 345 3037
  • Sähköposti vili.muhonen@enonkoski.fi

Liikuntapaikkojenhoitaja Marko Liukko

  • Puhelinnumero 044 345 3004
  • Sähköposti marko.liukko@enonkoski.fi

Katso myös muiden muut henkilöstön puhelinnumerot