Suoraan sisältöön

Liikuntapalvelut

Liikuntatoimi järjestää terveyttä ja hyvinvointia edistäviä liikuntapalveluja asiakaslähtöisesti kaikenikäisille kuntalaisille.

Liikuntamahdollisuudet ovat Enonkoskella monipuoliset itsenäiseen sekä ohjattuun liikuntaan. Kunta järjestää maksuttomia ryhmäliikuntoja kuntalaisille sekä liikuntakerhoja ja -kokeiluja lapsille. Enonkoski tarjoaa upeat maisemat, joihin pääset tutustumaan luontopoluilta ja nuotiopaikoilta.Tutustu tästä myös erilaisiin ulkoliikuntapaikkoihin.

Kunta mahdollistaa liikuntatalon liikuntasalin maksuttoman käytön sen varanneille (Käyttövuorot 2022-2023). Voit varata vuoron vuodelle 23-24 täyttämällä hakemuksen, jonka löydät kunnanvirastolta. Voit tulostaa hakemuksen sisäliikuntaosiosta. Sisäliikuntaa järjestetään myös Enonkosken alakoulun salissa ja liikuntatalolla on myös laadukas kuntosali.

Voit katsoa liikuntapaikkoja Lipas.fi palvelusta tai Enonkosken sivuilta löytyvästä karttapalvelusta. Karttapalvelusta voit valita suoraan Liikuntapaikat – Lipas. Näet hiihtoladut ja muut ulkoliikunta, sekä sisäliikuntapaikat näin kartalta. Olemme lisänneet uuden pyöräilyreitin, joka kulkee Karvila – Simanala – Vuorikoski – Paakkunala – Hanhijärvi alueella ja reitissä on useampi versio. Reitti kuljee sora ja asfaltti tietä pitkin, joka takaa myös talvikunnossapidon. Reitit sopivat mainiosti myös talvipyöräilyyn.

Ajankohtaista tietoa löydät myös seuraamalla liikuntapalveluiden Facebook-sivua.

AJANKOHTAISET NYT

Yleisurheilua!

Uimakoulut!

Harrastuskokeilut!

Liikuntakalenteri Kesä 2023 kaikenikäiset

Aukeaa linkistä painamalla.

Polkuharjoituslaitteen lainaaminen

Ota yhteyttä

Liikunnanohjaaja-Nuorisotyöntekijä Vili Muhonen

  • Puhelinnumero 044 345 3037
  • Sähköposti vili.muhonen@enonkoski.fi

Liikuntapaikkojenhoitaja Marko Liukko

  • Puhelinnumero 044 345 3004
  • Sähköposti marko.liukko@enonkoski.fi

Katso myös muiden muut henkilöstön puhelinnumerot