Suoraan sisältöön

Työelämäpalvelut

Enonkosken kunnan työelämäpalvelut haluavat tukea kuntalaisia työelämän erilaisissa vaiheissa. Työttömäksi jäädessä voi saada tukea työllistymiseen ja löytää erilaisia työllistymisen mahdollisuuksia.

Työelämäpalveluihin voi tulla yksityinen henkilö, mutta myös yritys, yhdistys ja yhteisöt asioimaan. Tavoitteena työelämäpalveluissa on pitkään työtä hakeneiden henkilöiden työllistyminen.

PATE – palvelua työelämään

Enonkosken työelämäpalveluiden keskuksena toimii PATE – palveluja työelämään. PATE toimii myös kuntouttavan työtoiminnan työpisteenä. Kuntouttavan työtoiminnan vastuuhenkilönä on Etelä-Savon hyvinvointialueen työvalmentaja Erkki Tamminen, puh. 044 417 4139, s-posti: erkki.tamminen@etelasavonha.fi

Muu työelämäpalvelut yhteyshenkilö työnsuunnittelija Ismo Putkonen, puh. 044 161 5046, s-posti: ismo.putkonen@rantasalmi.fi

Työelämäpalveluiden hankkeet

Enonkosken kunta on mukana maakunnallisessa TE2024-hankkeessa, joka on laaja eri toimijoita koordinoiva valmisteluhanke, jossa ovat mukana Etelä-Savon maakunnan kunnat sekä TE-palvelut. Hankkeen kautta kiinnitettään valmisteluun kaikki ne toimijat, joilla on välitöntä osallisuutta elinvoiman kehittämiseen ja ylläpitoon työvoiman kehittämisen, yritysten toimintaedellytysten yms. kautta.

Lisätietoja https://mikkeli.fi/tietoja-mikkelista/hankkeet-ja-projektit/te2024-e-savo-hanke/

Ota yhteyttä

Katso työnsuunnittelijan yhteystiedot