Suoraan sisältöön

Työelämäpalvelut

Enonkosken kunnan työelämäpalvelut haluavat tukea kuntalaisia työelämän erilaisissa vaiheissa. Työttömäksi jäädessä voi saada tukea työllistymiseen ja löytää erilaisia työllistymisen mahdollisuuksia.

Työelämäpalveluihin voi tulla yksityinen henkilö, mutta myös yritys, yhdistys ja yhteisöt asioimaan. Tavoitteena työelämäpalveluissa on pitkään työtä hakeneiden henkilöiden työllistyminen.

PATE – palvelua työelämään

Enonkosken työelämäpalveluiden keskuksena toimii PATE – palveluja työelämään. PATE toimii työnsuunnittelijan työpisteenä, sekä kuntouttavan työtoiminnan työpisteenä. PATE:n voi mennä kuka tahansa työelämäpalveluita tarvitseva enonkoskelainen kysymään neuvoja työelämäpalveluihin liittyen. PATE:n löydät osoitteesta Enonkoskentie 22 T, 58175 ENONKOSKI.

Työelämäpalvelut PATEn asiakasvastaanotto on kunnanviraston II kerroksessa (Enonkoskentie 3T), jossa työnsuunnittelija Petri Poraharju on tavattavissa ma-ke klo 12.30-15.00 ja to-pe klo 9.00-15.00. Asiakaskäyttöön tarkoitettu tietokone löytyy myös samasta tilasta.

Lisätietoja Petri, puh. 044 3453078 tai s-postilla petri.poraharju@enonkoski.fi

Työelämäpalveluiden hankkeet

Enonkosken kunta on mukana Etelä-Savon ELY-keskuksen hallinnoimassa ESR-rahoitteisessa Uudet Kasvot -hankkeessa.

Hanke pilotoi pohjoismaisen työnhaun mallia asiakastyössä ja kehittää osatyökykyisten palveluita yrityksiin työllistymiseen sekä kehittää ja vahvistaa kumppanuusosaamista Etelä-Savon alueella.

Hankkeen toteutusaika: 1.4.2021 – 31.08.2023

Ota yhteyttä

Katso työnsuunnittelijan yhteystiedot